Toimitusehdot

TOIMITUSAIKA
Toimitusaika Henkilökohtaisilla Satukirjoilla on noin 10-14 päivää. Sesonkiaikoina (esim. joulu) toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi.
Mikäli tilattu tuote on loppunut varastostamme, emmekä saa sitä edellä mainitun ajan sisällä, otamme yhteyttä sähköpostilla ja sovimme myöhemmästä toimituksesta tai jo suoritetun maksun palauttamisesta.


TOIMITUSTAPA
Toimitamme kaikki tilaukset Postin välityksellä. Huomioithan, että satukirjat lähetetään kirjepostina, joten niillä ei ole Postin seurantatunnuksia.
Emme vastaa mahdollisista Postin toimitushäiriöistä tai viivästyksistä postinjakelussa.


TOIMITUSKULUT
Toimituskulut ovat 3,00 €/tilaus.

Mikäli saman tilauksen tuotteita toimitetaan varastotilanteesta tai muusta meistä johtuvasta syystä kahdessa eri lähetyksessä, perimme vain yhdet toimituskulut.


TILAUKSEN MAKSU
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 


KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET
Huolellisesta pakkaamisesta huolimatta lähetykset voivat vaurioitua kuljetuksen aikana. Mikäli lähetys on rikkoutunut kuljetuksessa ja tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, ota yhteyttä meihin sähköpostitse sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.


TUOTEPALAUTUKSET
Kuluttajansuojalain mukainen palautusoikeus ei koske Henkilökohtaisia Satukirjoja, koska ne painetaan yksittäiskappaleina henkilön omilla tiedoilla. 
Mikäli tuotteessa on laatu- tai valmistusvirhe, lähetämme ensisijaisesti uuden tuotteen tilalle.

Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse ennen palautusta saadaksesi tarkemmat palautusohjeet. Postiennakolla lähetettyjä lähetyksiä emme lunasta.