Usein kysytyt kysymykset

MINKÄ IKÄISILLE SATUKIRJAT SOPIVAT?
Ikäsuositus on 0-7 vuotta. Kirjat sopivat myös huumorilahjoiksi vanhemmille lapsille sekä aikuisille.


LAPSI ON ALLE VUODEN, VOINKO TILATA KIRJAN?
Tottakai. Kirjoitat vain tilauslomakkeeseen lapsen ikä -kohtaan iän kuukausina ja perään kk (esim. 10 kk). Vaihtoehtoisesti voit jättää myös lapsen iän pois kirjasta kokonaan.


KUINKA PITKÄ TOIMITUSAIKA ON?
Normaali toimitusaika on noin 2 viikkoa. Ruuhka-aikoina (esim. ennen joulua) ja isoissa kimppatilauksissa toimitus saattaa kestää kauemmin. Mikäli tarvitset kirjan nopeasti, ilmoita siitä sähköpostitse tai puhelimitse.


VOINKO TILATA KIRJAN SUORAAN SAAJALLE?
Kyllä. Tilaa kirja normaalisti ja valitse kassalla vaihtoehto ”Toimitus eri osoitteeseen” ja kirjoita vastaanottajan tiedot. Lähetämme kirjan suoraan sen saajalle postitse. 

Jos tilaat kirjoja useampaan eri osoitteeseen, tee jokaisesta uusi tilaus.

MITÄ OMISTUSKIRJOITUKSEEN VOI LAITTAA?
Yleisimmin käytettyjä ovat esim. Hyvää syntymäpäivää, Hyvää Joulua, Paljon Onnea… Omistuskirjoitukseen mahtuu 35 merkkiä välilyönnit mukaan lukien. Tätä pidemmät joudumme valitettavasti lyhentämään.

Huomioithan, että erikoismerkkien käyttö ei ole painoteknisesti mahdollista.

VOIKO KIRJASSA OLLA USEITA PÄÄHENKILÖITÄ?

Valitettavasti kirjassa voi olla vain yksi henkilö päähenkilönä. Muiden nimet voi lisätä kavereiksi, koska hekin esiintyvät sadussa yleensä useammassa kohtaa.


TILAAN KIRJAN LAHJAKSI ENKÄ TIEDÄ LAPSEN KAVEREIDEN NIMIÄ.

Kavereiden nimien tilalla voidaan käyttää myös sisarusten ja vanhempien nimiä. Myös kummit, mummit, vaarit, tädit, enot ja muut sukulaiset sopivat hyvin. Ihan pienelle vauvalle kirjaa tilattaessa läheisimpien ihmisten nimet ovat usein paras vaihtoehto.